Inga stora grejer bara roliga grejer

Kiss kiss bang bang

Kategori: Amanda

 
Robert downey Jr. is the shit liksom. Det är screenhots från dator, thats why det är svart runt omkring.
 

Just varit ute och sprungit! Yea, vet inte hur långt eller så men var bara tvungen att säga att jag faktiskt rört mig ur mitt rum idag. Var också och inhandlade nyårskläder! Tog 2h och det var sista 20min vi faktiskt hittade något, måste bara se om det funkar med pv (ska till hans crib liksom). Får se om jag sätter mig och tecknar lite eller bara chillar med ännu en Robert film, för han är cool. Kanske ska dricka lite också, blir aldrig törstig längre, inte för att jag dricker mycket, borde ju vara törstig efter att ha sprungit? 

Träd en gran precis 2

Kategori: Amanda

När människor slutar att svara vill man bara slänga telefonen på dem. 
 
Något jag stör mig på  är inomhus julgransljus, vem har liksom små fekkin vita plast saker i granen? Typ hela sverige säger ni då. Jag har alltid haft små utomhus ljus, för de syns ju inte och då kan man ju låssas att granen är magisk, vilket den är men ändå. Om man ska ha vita ljus kan man väll ändå ha riktiga, mycket coolare! Det blir mer spänning då också, om granen fattar eld helt plötsligt! 
Jag röstade iallafall för små som inte syntes och de andra för vita som syns, så vi satte dit båda och eftersom jag satte dit min slinga först och den inte räckte så tog jag en slinga med små blommor på också, wei, våran gran har tre olika sorters ljusslingor. 
 
orkar inte skriva mer och tänka och så 
film nurå!
 
 

I'll follow you like toy soldiers

Kategori: Amanda

 
 
Så uttråkad. Ska masa mig upp ur sängen och klä på mig snart, ska se om någon vill hitta på något med mig eller så drar jag ensam till centrum och köper lite pennor, weei. Kanske bakar något också, länge sen jag gjorde det.

Who are you, really?

Kategori: Amanda

 

So you feel entitled to a sense of control
And make decisions that you think are your own
You are a stranger here, why have you come
Why have you come, lift me higher, let me look at the sun

tre två ett noll

Kategori: Amanda

meow, mnje.. min spellista...
 
Just nu jävligt uttråkad. Ska skriva lite på en svenska grej, hahaha, JAGMÅSTEVARAGALEN som gör sånt på ett underbart skolfritt lov. Det jag har gjort idag är att stå i kö med mamma och lite annat massor med folk som också skulle handla idag på XXL och precis som alla andra prova och köpa långfärdsskidor (stavas det så?), då inte till mig utan mamma. Själv investerade jag ett par nya löpar skor för någon jävel tog min ena sko ,om jag någonsin får tag på dig, då jävlar, från baksidan av mitt hus, för ingen verkar kunna låta bli att ta mina skor blir GALEN. 
 
Hoppas du som läser blir smått galen på att jag byter form på mina ord, liksom bara för att jag ska känna mig lite kaos görande. 
 

The hitchhikers guide to the galaxy.

Kategori: Amanda

Behöver nog inte upplysa  er om att det är julafton va?
 
Fick lite härliga presenter faktiskt, så som en skjorta med manschetter av mamma och pappa (liksom min första, hehe) och  J.K Rowlings nya bok, yey! Fick lite andra saker också, men orkar inte rabbla allt. 
 
Ska nu sätta mig och se på film, redan sett två andra icke jul relaterade filmer med la familia så varför inte fortsätta? 
omagaaawd, love it. 

Egopic involved, lawl. Vet ej varför jag håller tummen sådär, den trillar inte av och fyi ankan är en tesil. 
 
Fick den av lilla syster, tyckte att den var skit fin (och inte bara för att jag är syster) 

Teen Wolf.

Kategori: Amanda

Har börjat titta på en ny serie Teen Wolf, väldigt geek serie men jag som är ganska nördig gillar den. 
 
Så idag ska jag köpa och klä gran, baka lite mer och besöka pv för utdelning av julklappar :) Han måste bara vakna först, super sego! 
 
Gammal bild från innebandy turneringen.

Torsdag 01

Kategori: Amanda

Städa, städa, städa *panik springer*

Håller på att städa alla 3 planen på huset, samtidigt ungefär. Just nu tv rummet. Orkar egentligen inte städa utan vill helst sätta mig ner med en icke existerande cola, så jag måste handla också för all cola är slut och den mesta maten också. Well, that sucks.

Onsdag 01

Kategori: Amanda

På väg mot pv nu, lång dag med kemi i 4h. Har ny klänning idag, super skön! Fick tillbaka nationella också, ganska nöjd kan höja mig efter jag gör muntliga, har inte gjort det pga medspelare har varit sjuka... Imorgon är det svenska hela dagen tills 14 ungefär och då är det avslutning i ca 1-2h och sen LOOOOV!

Tisdag 01

Kategori: Amanda

Världens träningsvärk! Har blåmärke under ögat, haha, badass jag känner mig dock ser jag för jävlig ut, man kan nästan tro att jag kommer direkt från kistan när man tittar på mitt ansikte. Shit alltså. Snart är det lov och jag tar Lill lov nu de sista dagarna! Har ändå nästan inget att göra, börjat med nytt kapitel i biologin dock men sett på film på svenskan, ingen matte på typ evigheter (ca 4 dagar) och precis haft kemi prov. Livet leker!

Måndag 01

Kategori: Amanda

Sitter i skolan, börjar 12:20 ;) Pv sov över så hade en underbar morgon! Han började 11 så jag åkte med honom in till stan. Ska se om det är någon träning ikväll, hoppas hoppas! Ska läsa lite biologi nu...

Mobiltelefoni utan Telefon

Kategori: Amanda

Ska bara försöka sätta mig och verkligen plugga idag och kanske sätta upp en hylla... Vill ha mer helg, den är alltid så kort. Men vem tycker inte det?
 
Jag har tänkt på en sak, man får fram mycket under ett 45 sek samtal. Alltså man hinner säga det man vill säga och få respons på det, och få in lite stela pauser innan man lägger på. Så det är typ som att dricka juice snett på en cykel när det är halka och bussen är sen när man ska ha en monolog i 2 min. 
 
men nu måste jag skriva klart all skit och skicka in dem.

Biologi

Kategori: Amanda

Sitter och håller på att knåpa ihop ett manus till nobell redovisningen, jag, skriva ett manus, precis... Blir inte bättre av att det jag fick som "mall" inte riktigt stämmer. Snart lunch i alla fall, hungrig! Ska iväg sen ikväll till en fördelsedags middag hos Antonia hon fyller ju år på lördag ;) 
Så jevla hungrig!

Tjee

Kategori: Amanda

Sitter och skriver på svenska recession nu, lagom onajs. Men faktiskt ganska trevligt att skriva ändå.
Snart är det ju jul och så! Måste verkligen in till staden för att köpa julklappar och sånt... Jag är lat. Har lite tid kvar iallafall. Haft nationella, eller de ur min grupp är sjuka och kan inte göra muntliga ensam så får göra det någon annan gång. Kommer ju ha nationella nästa termin också, weeii, eller inte.
Men någonstans måste man ju komma! 

Ska fortsätta skriva nu.
 
 

Funkar ej att publicera

Kategori: Amanda

Appen vill inte publicera med bilder och så... Mestadels är det därför vi inte bloggat för att det är så segt för den att publicera

19:31

Kategori: Amanda

Funkar ju fan inte att blogga från telefonen! Jeeez! Är så sjukt skönt att inte ha några "läxor" eller jag har läxor med det är typ bara ett grupparbete, så sjukt najs att inte ha något att göra! :3 Har faktiskt varit i ett gym och tränat lite, fast inte mycket med maskinerna utan med fri vikter, haha. Mobbas inte.

Tittar på lie to me och ska snart duschaaa