Inga stora grejer bara roliga grejer

Bror de e kaos.

Kategori: Amanda

Glassigt.
 
Skolan var så seg, men ändå bra. Hade  matte, kemi och biologi, ganska najs ändå förutom kemi och matte dårå. Thaiboxningen var kul men inte så super jobbigt :/ Men det blir det väll imorgon hahah då träningsvärken i armarna sätter in! Ska läsa lite kemi sen sova, så skönt att sova! 

Tjo katt

Kategori: Amanda

 
Här är jag med mitt rosa hår och skriver på engelska uppgift och pratar med kompisar om den kommande helgen och massor med skoluppgifter. Har inte kommit så långt med engelskan, men det ser bra ut hittils :) Skriver om The Perks Of Being A Wallflower tycker det är en smått mysig bok, fast ganska sorlig ibland... 
 
Imorgon ska jag iväg och Thaiboxas! Så sjukt taggad! Har velat göra det länge, men inte hittat någon klubb :/ Men nuså! Den börjar 19 så jag har bra med tid tills det, eftersom jag slutar 17 :) Hoppas jag hittar! 

Stan

Kategori: Amanda

 
 
ska snart åka in till stan med lilla syster så att hon kan köpa färg till sina toppar förra färgen var alldeles för ljus så det syntes inte och hon behöver antagligen bleka sitt hår för att det ska synas något. Får se om jag också köper något, men har inte mycket pengar kvar :/ Köpt alldeles för mycket de senaste månaderna!  
 
 
 
 
 

Det var ju... rosa?

Kategori: Amanda

 
 
 
Så jag  färgade alltså mitt hår rosa igår, först blont sen rosa! Var iofs sjukt coolt med blont och rosa men det får bli när den rosa färgen går ur snart :) Den var inte så super bra... Kanske för att vi typ gjorde fel men ändå. Man skulle typ inte skölja ur håret som vi gjorde, hehe, men vi gjorde det och färgen slutade aldrig rinna! Och därför är min lugg aningen ljusare än resten av håret ;) 
Var en sjuk spontan grej, hade en spray burk i förrgår som jag drog i håret och igår efter skolan drog jag och Antonia in till stan för att köpa blekning och toning ;) Så blir blond efter färgen gått hur, hahah. Då tror jag att det blir blått istället :) 
Och ja, min pojkvän och jag har gjort slut. Vädligt surt. Men vi kanske ses igen , vilket jag hoppas på som den jobbiga tjej jag är  som ska hänga efter sitt ex liksom. Haha. 
Såg ganska sjukt ut när jag var blond, för jag blev blond med lite ljusröda slingor i hahahah. Antonia gjorde ett bra jobb, hon har aldrig gjort det förut men det gick ju bra :) Stackars badrum bara, rosa färg nästan överallt! Mina naglar går mot rosa också, haha, fägen vill ju inte gå bort! Men det är bara semi-permanent, och skulle gå bort efter 16 tvättar eller något åt det hållet så det funkar :) Och byter ju skin ganska ofta, inte på naglarna dårå, haha.
Men nu ska jag äta frukost! 

origo.

Kategori: Amanda

Fick "nya" matte boken idag, orgio 2, weho. Super seg och trött dag också, men även fast  jag hade klänning så frös jag inte! Hade iofs både halsduk och mössa, men iallafall...

Ska snart hämta kläder och så och dra till träning, orkar verkligen inte! Sover med två täcken, btw, så otroligt najs!

 

Cool brud.

Kategori: Amanda


 
Sista bilden har karin tagit, creds till henne!
 

Var på brunch hos en kompis igår, helt underbart! Kom dit 9 och åkte 7, så hela dagen var jag där. De sista timmarna satt jag och 3 polare på golvet i köket och snackade, så sjukt mysigt. Nej vi är inte religiösa av oss, skämt bild. Det är två av oss som är konfimerade, mest för att vi var livrädda för prästen och resten ville inte :) 
 
Min pv har flyttat pga renovering av hus, så nu har det ett som är 3x så stort som deras vanliga! Han har en hel våning med 3 rum och toalett, jag är avis! Inkl, liten altan. Är man avundsjuk eller vad?
 
 
 

Bada

Kategori: Amanda

 
Ska snart lägga mig i badkaret och läsa The Perks Of Being A Wallflower! Har sett filmen så måste bara läs boken! Har kommit en bit och jag gillar den ^^ Är ett tag kvar tills karet är fullt så ska läsa lite innan och så. Imorgon är det idrott, på morgonen, ew. Funderar på att åka dit i mjukisar typ och byta om till vanliga kläder efter... Får se hur jag gör!

Crave you

Kategori: Fun stuff

Tumblr bild..
 

Sitter och skriver franska, lycklig chey, eller inte. Franska är det enda språket som hålls imorgon, resten har sovmorgon till 10:30. Borde sova nu, har kört slut på mig själv under träningen, kommer vara som en metamorf imorgon. Använde det helt fel, jag vet. 
 
NU KÖR VI FRANSKA, WEHO.

Träning

Kategori: Amanda

Ska snart dra iväg, bara käka först ;) Började 10:15 idag så det var skönt! Har dock mycket att göra den här veckan, prov, inlämningar osv. Ganska Onajs, har franska som första lektion imorgon D: Ska ha ett "föredrag" om notre dame på 3min, eeww... Så lång tid. Ska fortsätta med det när jag kommer hem, kommer nog bli en sen kväll.

air

Kategori: Amanda


Slumpartad blid från sci-fi bokhandeln.
 

Har så sjukt mycket att göra nästa vecka, två prov och 3 (?) inlämningar. This shit sucks. PRESS PRESS PRESS. Tur att man har skittles (Tackar käraste icke biologiska broder). Dock biter jag mig i  tungan hela tiden, bra koordination jag har liksom.
Måste söka arbete också. Börjar ju bli stor, haha, stora flickor arbetar och tjänar egna pengar! 
 

Hattar.

Kategori: Amanda

 
Tycker verkligen om mössor. Kan inte låta bli, de är ju så fina! 
 
Sitter och gör en svenska grej, ugh. Jobbigt att skriva saker. Har sprungit idag, kunde gjort det bättre, ska bli ännu snabbare nästa gång. Är osäker på hur långt jag springer ens... Skulle nog kunna springa rundan på 15min men sen när jag har hunden med ska han stanna hela tiden, kissa nosa osv.
 
Borde fortsätta med svenskan nu, det går frammåt iallafall inte så snabbt men det går frammåt! 
 

Skittles

Kategori: Amanda

 
Var och sprang, yey, inte så snabbt dock och fick håll... Inte så najs. Har degat hemma idag och fixat med datorerna, varit kul, omprogramerat stuff och så. Imorgon blir det bio på morgonen med klasskamrater, ska bli super kul! Om det finns några biljetter kvar vill säga, hoppas på det. 
 
 
 

Segt.

Kategori: Amanda

Har pysslat.

 

Det har inte varit mycket att skriva om därför inget skriveri. Vet ej vad som hänt med Antonia dock, eller snarare med hennes bloggande, träffade henne igår ;) Fick batman presentkort! Eller ja, det var batman på, me gusta batman. 

 

Sa att jag skulle lägga mig tidigare idag, så det ska jag. Eller innan 3 iallafall. Så ska sätta på mig pyamas och städa undan nu. 

Kl 5:30

Kategori: Amanda

Är hos kompis och snackar och flummar, vet inte ens varför vi är vakna! Snart är det inte ens lönt att sova, för vi ska upp snart...

Nyår!

Kategori: Amanda

Tog inte så mycket bilder, det här var den bästa.
 
Har haft en väldigt bra nyår! Firade tillsammans med mig pojkvän och hans kompisar, var först hemma hos en av dem och åt middag och sen till Östermalm för att se på fyrverkerier vid 12 :) Var där i ungefär en timme sen blev vi ditchade så vi och några fler drog hem, eftersom vi inte orkade gå ända vägen bort till skeppsbron igen. Men det var mysigt också, jag och pv åt lite och sen somnade vi :) Så vaknade vid 12 idag, inte så sent ändå! Bara sett på film och chillat idag, ska fortsätta med det nu när jag är hemma.