Inga stora grejer bara roliga grejer

båttjej

Kategori: Amanda

klicka på bilderna för att komma till original sidan 
 
Så har nu packat upp min vackra båt, ska om några dagar börja putsa på henne så hon blir fin innan vi lägger i henne. Vilket förhoppningsvis ska bli innan midsommar.
 
En grej jag tänkt på eller snarare mamma poängterade, var att vi sällan ser kvinnor fixa med båtarna utan brukar vara ensamma män som fixar men ibland ser en kvinna komma och kolla på båten, kanske kollar presenningen men sällan kliver upp på henne eller putsar/fixar/målar osv. 
Brukar oftast vara jag och mamma som står där, för pappa brukar arbeta, det går ganska snabbt för oss för vi brukar arbeta tillsammans på båten så vi vet hur hon fungerar och nästan alltid vilket som är det bästa sättet att sköta henne på :)
Förra året när vi för första gången tog ner seglen själva (vi har rullsegel, dvs man tar inte ner dem när man slutar segla utan rullar in storseglet i masten och focken runt sig själv typ, svårt att förklara med focken utan bild) och vi höll på ett bra tag och funderade i hur vi skulle bära oss åt, då kom det en äldre man förbi på bryggan och sa just det att man sällan såg kvinnor fixa med båten, han var väldigt trevligt och hjälpte oss på vägen med vilka tampar vi skulle dra i för att få ner focken. Storseglet hade jag fixat förut, för det hade av någon anledning släppt en blåsig dag utanför sandhamn, så det var inga problem.
 
Har fixat i lillhuset också, behövde rensas men hann inte bli klar för ska ha extra lärare! Min räddare i nöden! Underbara människor som utsätter sig för ungdomar med dålig attityd mot skolarbete. 

Clubmaster

Kategori: Amanda

 
Om du är ett underbart tumblr freak som jag så har du säkert märkt att (nästan, inte den på mina armar)  alla bilder som jag börjat posta är från tumblr. Jag äger alltså ingen av dessa bilder. Jag har heller inte sagt att jag äger dem, bara så att vi är på samma bana så behövde jag säga det så ingen kommer skit sur och säger att jag stal deras bilder osv osv.
 
Sjukt fint väder ute, nästan molnfritt! Får hoppas att det är lika fint väder imorgon för då ska jag ut till båten, wei. 

[next]

Kategori: Amanda

Så skönt att vara hemma och softa galet. Kommer skriva lite igen och se supernatrual, sen måste jag ju springa. Kanske lite längre än vanligt, får se hur mycket jag orkar, är helt slut av någon konstig anledning. 
 
Ska på hockymatch i globen ikväll, det kommer bli intressant :') Inte ens en "riktigt" match utan de har satt ihop ett lag av kända människor från media, typ från olika program. Har aldrig varit på en match i globen, så det här kommer bli intressant. 
 
 

tumblr is my bitch

Kategori: Amanda

 
Chillar galet och skriver lite om boken. Har städat ur kylskåp och handlat.
 Fett awesome med pommes frites till middag. I löv pommes frites. 

Madness

Kategori: Amanda

 
FREDAG JAG ÄR GLAD JAG SKA SOVA OCH DET ÄR SKÖNT.
 
Ska snart åka och handla, wei... 
Ser på Supernatural och skriver på en biologi uppgift som ska vara klar på tisdag. Lite sent ute kanske för att det är 10 sidor att läsa på informativ engelska, inte kul, men ska skriva analysen på svenska.
 
Har någon tänkt på  att bussar ser ytterst underliga ut? De har bara dörrar på en sida (såklart för vi har högertrafik)  och de är som skokartonger på hjul! Vem kom på designen liksom? Tycker de ser väldigt roliga ut. 
 
Pv är på läger inför sitt utbytesår :/ Blir en lite ensam helg men ska ändå fixa med båten, underbart underbart! Ska täcka av henne, får se hur lång tid det tar. Ska också plugga med extra lärare igen. Så ganska lugn helg blir det ändå, tagga inför valborg!
 
 

DÅ var det klart

Kategori: Amanda

Tyckte bilden var lite passande, men alla sv np klara. Tycker de har loopat gifen riktigt bra, btw. 
 

Har alltså ätit nästan en halv gräddrulletårta (ni vet en sån där ihop rullad pannkaka typ med stuff i) te och en cola på np, haha. Min text blev inte super lång, är inte så duktig på att skriva långa texter, men hoppas att det blev bra iallafall. Är ju bäst så, mohaha.  
 
Har någon annan tänkt på att tågkonduktörer har en ganska stilig uniform med vit stryken skjorta och svarta strykna byxor? Insåg det idag, finns en man på min linje som har det, vissa har typ kortärmad piké vilket inte är lika snyggt haha. Ville bara framföra det. 
 
Ska chilla lite, äta och sen blir det matte/kemi prov med min högstbehövande-och-räddande-i-nöden extra lärare

Vad gör man inte istället för att plugga?

Kategori: Amanda

Movits! helt klart en av de bästa svenska banden.
 

Ska egentligen göra klart sista uppgifterna på matten, men har fastnat och är halvt otaggad på att cykla 6km i blåsväder... Men aja, kunde ha regnat liksom. 
Haft nationella som alla andra mainstream gymnasieettor och som de flesta andra blev jag också väldigt fundersam och oförstående över dikt frågan, förstod mig inte alls på den. Tyckte inte heller om den , mest för jag inte fattade någonting. Den sög helt enkelt.
 
Idag är den 1 månad med pv! :D Känns som vi varit tillsammans längre, haha, det kanske vi var men det blev "officiellt den 23 Mars. Firade med Frappino, de har börjat med grädde på! Tyckte det var godare förut när de hade med större isbitar i, men grädde är awesome. Dessutom får vi 20% rabbat om vi köper to go på Espresso House (tror det var 20%.
 
Nu måste jag fan bli klar med detta så det fortfarande finns lite ljus när jag cyklar!

Har du ingen smartphone? nähä...

Kategori: Amanda

aah, breaking bad, underbar kemi lärare. Kan vi får göra meth på lektionerna?
 

Har du också fått Studentkortet, eller är det bara jag? Har ju redan Mecenat, varför ska vi ha två? 
 
Var i med pv i Sollentuna idag och tvingade honom att smaka frappino, är nöjd över att han gillade det. Fick med grädde på! Har aldrig innan fått det på alla Espresso House's jag besökt, förvånad med väldigt glad. Chillade där ett tag sen hoppade vi studsmatta, väldigt kul. 
Sprang 8km med en min/km på 6min igår! Sjukt nöjd, första gångerna jag sprang (då 3km) var den tiden 10+min!! Fan as nöjd. Fast sista km låg på ca 7-8min :/ Får göra bättre nästa gång, men för engångs skull sprang jag i skogen och inte på gatan, var trevligt med omväxling. 
Ska fortsätta pluggiliplugga 

Paintball i Upplands Väsby

Kategori: Amanda

Övre bilderna är några minuter efter ajg blev skjuten och de undre är hur de ser ut nu, orkade inte fota dem på överarmarna och den på låret (den ser ut som en liten galax btw, rikitgt NA) 
 
 Paintball är det roligaste hitills att spela, enligt mig. Så otroligt kul! Har liksom inte riktigt klickat med Laserdome, pga lyckas fan aldrig träffa någon och det blir inte riktigt bekräftat när man träffat något... 
Iallfall, spelade ca 7 matcher, kommer inte ihåg hur många kulor vi hade med det blev 325kr per person så ni som har lust att räkna varsågod (bollarna kostade 0,50kr/st och vi fick 100 kulor gratis alltså  50 kulor per person extra i början pga vi fick vänta). Helt okej pris enligt mig. Fick några på mig :((( Men riktigt kul iallafall, första rundan var kaos och blev träffad när en grabb i mitt lag (vi kallar honom J) blev träffad av en kula som studsade mot honom och slog in i ett träd och splittrades över mig :( Men nästa gång gick bättre, bytte bana och fattade hur man gjorde och inte skulle göra :) Jag och, vi kallar henne JR, teamade vi var pro. Vi hade redan två lag men vi höll ihop på plan :) Blev träffad av pv först på masken och sen handleden D: För dräkterna var så stora att de gled upp över armarna när jag tog upp dem :( 
Nu blev det hur mycket text som helst, haha, sorry för er lata människor som ändå vill läsa. 
Ska ut och springa strax (sent jag vet, vaknade  vid 9 och just ätit) och sen skriva rapport och läsa en annan :) 
 

Kräver choklad

Kategori: Amanda

 
Har ändå aldrig varit en riktigt nutella tjej men nu senaste dagarna har det varit nästan det enda jag har kunnat tänka på, förutom all annan onyttig mat som hamburgare och pommesfrites (då inte McDonalds, Max eller Burger Kings, utan typ White Castle och In-n-out burger). 
Jezz, vad gott det verkar! Så imorgon bär det av till Street food, för pv har tjatat om att det är så gott, haha. Får se om vi svänger förbi The English Shop på Medis också, han är helt galen i Usa och The English Shop har ungefär samma godis (visst inte amerikanskt men engelskt godis är närmare, de har ju skittles) 
 
 

Charlie Bartlett

Kategori: Amanda

Charlie Bartlett
 

Länge sedan igen. Har serri inte orkat blogga, haft skola, liv och pojkvän att roa mig med ;) Ska snart ha nationella igen , inte så kul direkt. Men det går säkert bra. 
 
Bilden kommer från en film, tyckte det var väldigt rolig att se på och RDJ är ju med så det är ju bara plus! Om någon vecka har ju Iron Man 3 premiär! Taggad till tusen! Hoppas den blir lika bra som de andra Iron Man filmerna ^^