Inga stora grejer bara roliga grejer

15 år

Kategori: Amanda

I'm not sorry for väldigt dålig bloggning...

Sup? Detta är min sista natt som 15. Inte så speciellt, precis som alla andra nätter, förutom att i natt så har jag ett underlakan uppsatt över min garderob med ljusslingor på. Tänk på det ni!

Blev nästan precis klar med att försöka förstå genetik begrepp, kommer säkert glömt dem tills imorgon iallafall. Men skit it. Natt blogg is the shit.

Ska få en till hylla imorgon *sneaky as shit o råkade gå in i rätt rum vid fel tillfälle* More space to all computers, ska bli nirr att bara få sätta upp dem! Fick ta bort en av skärmarna annars skulle jag inte få plats vid mitt-redan-utvidgade-skrivbord.
 
Alltså, chao, good night, au revoir, tack och hej leverpastej, tänka refräng,  släcka alla lampor, sängen ser skön ut, *signing out* n so on. Ni fattar vad jag menar. 
 
 

Hemma

Kategori: Amanda

Najs med helg, men har massor med plugg kvar :/ Pv har varit här, han åkte hem ett tag sedan :) Haft mysigt och sett på film, massor med film typ 3 stycken, haha! Seg uppdatering jag vet,men har inte orkat skriva något.
Får se om jag skriver något senare idag.
chao

Eagles

Kategori: Amanda

BLOGG.SE VÄGRADE SAMARBETA SKULLE VARIT UPPE VID 16.
 
Vaknade 13 idag... Åt frukost vid 14... Pv gick och la sig 6 imorse... yess...
 
Sitter på tåget hem nu. jobbigt att ta sig hem idag, tåget går inte från östra till österskär så jag måste ta bussen *tycker ej om att ta buss med stor väska* Jag har iallafall haft en vädigt bra helg! Varit med pv från fredag eftermiddag tills nu och inte tänlt ett skit på skolan! Så det känns lite bättre att börja imorgon. Det är en super bra skola och så bara det att jag är väldigt lat och hamnar lätt efter. 
 
Har klippt mig btw ;) Ser ut som en riktig pojke, haha! Skulle nog inte blivit så pojkigt men aja det växer! 
Gjorde mat själva! Det  blev skit gott, åt typ allt själv... hehe


 
Varm choklad med grädde är inte fel liksom.
 
Longboard tre på morgonen, check.

Idag har jag varit i stallet tsm Calle så jag har haft 2 odågor att handskas med! 😝 sitter på bussen hem just nu och calle är redo för att gå av! Haha

Kategori: Antonia

Mys promis

Kategori: Antonia

Har varit ute med Calle och Dromis på lång promis idag och här kommer lite bilder! ^^