Inga stora grejer bara roliga grejer

Kattguld

Kategori: Amanda

 
Var på Cafe idag med franska gruppen, chill. Ska (måste) sätta mig med biologin, wehoo. Har faen choklad i väskan, hahaha, det här kommer nog bli en trevligare instudering än väntat. Har en ny cool mössa också, gillar den, den matchar mitt hår någorlunda iallafall. Ska byta färg snart, blir nog blått tror jag. Får se vad det blir! 
 
Snook är de bästa. 

Mobilt

Kategori: Amanda

Sitter i sängen och ska snart sova, sjukt trött! Hade kemi i evigheter men det var ok iallafall, fick hjälp att förstå iallafall lite av alla konstiga formler för uträkningar av saker jag nog aldrig kommer ha användning för :) Efter skolan drog jag hem, hade ca halvtimme på mig att äta och fixa allt och sen iväg till träning. Men det blev bra det också.
Ska läsa lite ur kemiboken innan jag somnar! Chao

Födelsedagskalas

Kategori: Amanda

det står söndag 6 Jan 1980...
 
Var på födelsedagskalas hos en kompis i Hässelby igår, mycket roligt :) Sov tyvärr inte över så jag och en annan kompis fick skjuts hem , jag somnade i bilen... Lagom pinsamt sådär. 
Fick en flygande mobil i huvudet också som splittrades på golvet, haha, senare fick den smått tidsförlust och trodde det var 1980. 
Såg på en ytterst skum film, men den var kul fast hann inte se klart den :/ Så får väll se den någon annan dag! 
 
Men nu ska jag fortsätta skriva på en engelska uppsatts är nästan klar! 
 

Kompiiiz

Kategori: Amanda

Haft kemi, såhär tycker jag om kemi...
 

Är hos Antonia nu med några fler ur hennes klass :) Ska se på film och äta, eller de ska äta. Åt hos Kraiin innan med några ur mitt gäng, trevligt trevligt!  Slutade tidigt idag! Vid 14, så tidigt! Har inte slutat så tidigt sen jag slutade 9an, om man inte räknar tema dagarna... 
Men ska stänga av datorn nu, spara batteri och vara social.