Inga stora grejer bara roliga grejer

Omg!

Kategori: Antonia

Panik! Min bild är inte klar!!! Får fixa det sista imorrn! 😖
Idag har jag bara målat! Älskar det! Jag är absolut ingen konstnär, men jag tycker det är roligt! Man sitter bara och myser! :) men jag avskyr när bilden i huvudet inte blir lika bra på pappret!
På franskan idag skulle vi översätta en text och det blev något sånt här: Enligt legenden föddes hon på en trottoar, och en kvinnlig polis gav en mantel till föderskan.
Se där, vi fick faktiskt början rätt! ;)
Men nu ska jag sussa på kudden god natt alla söta! :*

Cykeln har stått där i flera dagar nu! Det är en mycket intressant cykel ställ! :)

Rita rita

Kategori: Antonia

Vi har den så kallade vår salongen på torsdag i skolan så då ska man ställa ut sina konst verk! xD temat var "händer" så jag har målat en världskarta och satt ut vissa grejer som händer i världen! :P ni får bild på den imorrn! Hoppas bara att jag hinner klart!
Det har inte hänt något speciellt idag, jag höll min redovisning om Coldplay och det gick väll helt ok. Juste jag har fått sommar jobb! Sökte via kommunen så jag hade inte önskat något men fick jobb på Djursholms ridklubb! som om jag inte redan är tillräckligt mycket i stallet?! xD Fast jag vet ju inte vad jag ska göra, det är ju en klubb så det finns säkert massa annat som ska göras, så det blir spännande! :) god natt på er! Och njut av morgondagen!

Slut spurten!

Kategori: Antonia

Jag har lite väl mycket kvar i skolan så det är därför det går så segt med bloggen!
Idag var vi på företaget Ericsson med klassen! Det var oerhört spännande och intressant! Har pratat med ett träd bla! (nej jag är inte galen utan det är galet bra teknik!) vi fick se lite av framtiden! och den tänker jag inte dela med mig av för då är det inte lika spännande! ;P men om 5-10 år då jävlar säger jag bara! ;)

På eftermiddan var vi i Altorp med skolan och sprang 5 km! Jag har tappat all kondis från förra sommaren känner jag! xD men jaja, trots mjukis shorts i kylan och tunna konstiga skor som gav mig skav sår under foten så är jag hyfsat nöjd! :)
Och när jag fick komma hem till farmor efteråt för att fika kändes allt väldigt bra! :)
Men nu somnar jag snart så god natt sov sött!

Älskar att stå framför kameran

Kategori: Antonia

Idag har det då varit morsdag! Och jag missa det... 😓 dålig dotter! Gjorde ni något bra till era mammor?

Idag var även Calle (vår hund) på utställning och vann bäst i ras! Dom orkade inte vara kvar och tävla bäst i show men hade dom varit kvar hade han haft stora chanser att vinna även det! Han har ju vunnit BIS förut! ;) stolt matte! ;P

Sen var Calle med mig i stallet och blev smutsig igen! Han kan ju inte gå runt och dofta schampo heller! xD haha

Skarp bild på vinnaren Calle osv! xD
Och min midda! Och så pussar från mig och Ricardo! :*

Party for every body

Kategori: Antonia

Frukost= Amerikanska pannkakor
Middag= sushi
Efterrätt= choklad dröm muffins
Allt får 12/12 poäng!
Precis som Loreen! Helt grymt! Jag SKA gå på Eurovision nästa år! :'D
Asså fatta vi van med över 100 poäng! Crazy!

Inget internet...

Kategori: Antonia

Har precis kommit hem från läger skolan :) vi har haft det awesome! Tyvärr hade jag högre förväntningar, menmen.
Tänkte berätta allt vi gjort lite senare, och anledningen till att jag inte bloggat under dagarna är för att jag varken har haft internätt eller täckning så ingen har fått tag på mig...!
Jag la faktist upp ett inlägg innan jag åkte, men det hade så klart inte publicerats! -.- men där hade jag varnat just för dålig uppdatering det senaste dagarna!
Men vi har gjort ganska mycket grejer, men en grej vi inte har gjort så mycket är sova så det tänkte jag göra nu! ;P
Men kolla bloggen imorgon så kommer det stå om lägerskolan men det kanske kommer lite senare för jag vet inte hur mycket jag kommer sova nu! xP

Ni får två oredeskerade bilder på två sötingar!

Satsa och sätt den

Kategori: Antonia

Boooyeeaaa! Både Danmark och Ireland gick till final!! 😄 och nu ska jag packa! 😝 god natt!
Min mat till imorgon! 👌

Eurovision

Kategori: Antonia

Sitter nu och struntar i plugget och packandet! För man kan ju bara inte missa Eurovision! Håller tummarna lite extra för Danmark (då jag är halv dansk) och Ireland bara för att JEdward är så goa!! Men nu ska jag hålla tummarna så jag kan inte använda dom till att skriva på bloggen längre puss och hejdå! 😉😘

Stället med stort S

Kategori: Antonia

Jag snackar om söder! Som jag var vid idag igen! :) först kollade jag armen igen och sen gick jag och mamma och åt lunch och sen vandrade vi runt lite och besökte farfars grav.
Det är så himla fint väder så jag har haft shorts på mig så jag happas att jag fått lite färg varjefall! :))

Just jag såg en gammal telefon kiosk! Ganska cool asså! ;P

I need inspiration!

Kategori: Antonia

Nu när terminen går mot sitt slut har jag inte tid att vara kreativ! Jag gör bara det som måstes, vilket betyder plugga! Egentligen vill jag bara sätta mig på vårt trädäck med massa färger och stora papper! Eller fixa klart i mitt rum! Ut och fota nya bilder och rama in och sätta upp! Eller slänga alla mina gamla kläder och in med helt nytt och sommar fräscht! Jag vill ha några nya snygga blusar och ett par till shorts (dom/liknande som på bilden!) fast jag blir nog tvungen att vänta tills sommar lovet...

Shorts läge!

Kategori: Antonia

Today har jag haft shorts och klänning hela dan! Har varit så varmt och skönt! Jag har oxå pluggat! Nästan klar med all engelska! :D vi hade gäster som var här och fira h-e och sen var mamma med mig i stallet och fota lite! :)
Och nu på kvällen har jag tränat! 8 km f*ckyeahh! 😁👍 man måste ju springa bort all tårta! xD

Snart morsdag

Kategori: Amanda

Snart är det ju morsdag! Funderar på att baka en rainbow cake, det tar typ två år men det är ju så awesome, fantastisk, underbar osv!
Bilderna är från tumblr :)

Grattis! Igen...

Kategori: Antonia

Yes idag var det h-es tur! :) och spana in tårtan! M U M S! 😜

Today was a great day

Kategori: Antonia

Jag ska börja med, GRTTIS MAMMA!
Dagen började med tårta i sängen så klart! ;) sen har jag pluggat lite! Nästa stopp var stallet och bilden togs idag av Agnes! :))
Sen hem och mot operan! :) vi såg ett samarbete mellan Kungliga Oprans Hovkapell och Dramatens skådespelare!
Och när dom spelade så fint lyckades jag slumra in under hela första timmen! xD
Var sedan och åt på Naglo som ligger precis bredvid Operan, och gott var det! sen tog jag och mamma en sväng förbi Café Opera på vägen mot tunnelbanan! Haha dom hade precis öppnat så det var ingen där men vi tittade bara snabbt in! :) så jag har precis kommit hem och ska krypa till kojs. Imorrn blir det ännu mer tårta då det är broshans födelsadag!
God natt på er!

Agnes!

Kategori: Antonia

Träffade Agnes som vanligt i stallet och det slutade med att hon följde med hem! Vi har inte gjort mycket alls men haft kul ändå! ☺
Och nu hoppar vi i säng!

Agnes creepar i stallet! Like always! 😘

Ny frissa!

Kategori: Antonia

Har klippt mig! Vad tycks? :))
Jag tycker att det blev lite kort men skit samma det växer! ;)

The English Shop

Kategori: Amanda

Affären som jag visade Antonia, the English shop, ligger på medborgarplatsen :) Själva centrumet (har jag för mig) heter söderhallarna och är nedervåningen är fylld med olika "stånd" med mat i :) Det är på andra våningen, precis vid rulltrappan The English Shop ligger. Hittade den för väldigt många år sedan, då jag var där med mormor :) Har inte tänkt så mycket på den tills vi kom dit när vi skulle till Second hand butiken :P Nu vet ni det.
Tack o hej leverpastej

Spontan shopping

Kategori: Antonia

Jag fick tag på en jacka! :D och den kostade bara 180 kr och är köpt på någon second hand på söder! Är super nöjd! 😊
Men det var inte allt! Fick även ett par nya skor! I någon affär som mamma brukade köpa skor i när hon var liten! och sen var jag och mamma inne på den engelska affären jag snacka om härromdan, sönder husen något sånt! :p ska kolla igen vad stället hette kommer inte ihåg...! xP men där varjefall köpte vi jätte mycket godis, kakor osv! xD

Söder

Kategori: Antonia

Var vid söder sjukhuset imorse och röntga armen, det tog ett tag och dom fick ta dit en röntgen läkare för sjuksköterskan visste inte riktigt vad hon skulle göra när jag inte kunde vrida ut armen i rätt position! :P men efter totalt 8 bilder varav 6 på vänster blev dom nöjda! Och nu sitter jag och fikar tsm mamma! :) ska sedan gå vidare och se om jag kanske hittar en ny jeans jacka! :))

Yoggi

Kategori: Antonia

Jag har kanske ett litet beroende av j
Yoggi yalla drik yoghurt, och min favorit är den med vanillj, annanas och banan!
Men idag var den slut så jag tog den med bara vanillj och annanas och den fick oxå smaklökarna att dansa vilt! xD
So go and try it! 😘

Gryymt!

Kategori: Antonia

Det gick så bra att rida idag! red dressyr pass och Ricardo blev super fin! ^^ (han var inte så trött som det ser ut han blinka precis! Men det ser kul ut! xD)

När jag kom hem hade vi gäster! Och det betyder MYCKET MAT! xD och glass! Testade någon ny choklad så som stelnar på toppen den var riktigt god! ;) go try!!
Ska snart slumra in i drömmarnas värld och när jag vaknar ska jag till söder sjukhuset och röntga armen igen... -.- jippi jalapenio! Puss på er god natt!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3198980/images/2012/pic_203014329.jpg" class="image">

Härlig frukost!

Kategori: Antonia

Igår kväll bad jag mamma köpa nybakat bröd till frukost och det gjorde hon! :D sådan lyx!
Idag står plugg på schemat! Fattar inte att vi slutar snart! :O nu är vi ju lediga och nästa vecka åker vår skola på lägerskola ons-fred så vi har inte mycket plugg tid kvar! Ska försöka få klart det mesta nu så jag kan chilla sen! :) ha en toppen dag!

MASKINEN!

Kategori: Antonia

Fågel skådningen var väll lika kul som vanligt... Jag blev attackerad av 100000 nyckelpigor (3 stycken) xD nyckelpigor är inte att leka med!!
Men efteråt åkte jag hem och fixa mig lite. Möte sedan upp Amanda och drog till stan :) tänkte se om vi hittade något på stads missionen, dels för att det är billigt och pengarna används till att hjälpa fattiga! :)) tyvärr hittade inte jag något men Amanda köpte en tröja och ett armband! Ska be henne lägga upp bild på det sen! ;)

Åt lunch på McDonalds, det var riktigt gott har inte ätit där på typ månader! :P Vi var även inne i någon engelsk affär där de bara pratade engelska och sålde typiska engelska saker, och köpte awesome godis! Kommer inte ihåg var den låg vi vandrade nämligen i okända delat av stan! :P men ska ta reda på det till er! :)

Halv 3 var vi vid GrönaLund och köpte grönt kort så nu har vi gratis inträde!! ^^
Åkte hem och sov en timma, var tvungen att komplitera de 4 timmarna man sov i natt!

Iväg igen möta Amanda och mot Grönan och Maskinen! Det var gryymt kul! Stod först en bra bit fram, men tyvärr finns det så många egoister som bokstavligen slår undan en så vi hamna längre bak men tur var väll det, man kunde inte så där framme när alla hoppade och putades... Men kul var det! ^^D

💤💤💤💤

Kategori: Antonia

Ska på 🐦🐤fågel🐔🐧 skådning imorgon! Jippi... Klockan är ställd på 4:30 japp sen går bilen 5:00 jag vill sova!!!! Kommer antagligen vara död 💀! Aja ska göra massa kul med Amanda sen så det blir nog bra! 👼
Puss 💋 god natt! Njut av skönhetssömnen! ✨🌟✨

Raw food

Kategori: Antonia

Har ni till midda ätit raw food lasagne! Det är bara grönsaker och är aldrig uppvärmt till mer är 42 grader! Det kanske låter konstigt med det gled ned utan skohorn! 😉 så jag rekomenderar det verkligen! Köpte min på open world cafe i danderyd! ☺

HIPSTER TRIANGLE!

Kategori: Amanda

Ska snart till träningen :( Ingen lust alls! Har ont i hela kroppen! Borde ha skrivit på en svenska uppgift men jag orkar inte, pumpar musik med gryym bas! Känns i golvet, därför ligger jag på golvet nu! :) Tagga nationella imorgon, yey! Girl high as fuck, bringing food and shit! Har två drickor, en stort Marie kex paket och en klubba, I'm ready!
Här kommer en bild på mig (ej rödhårig irl *sadface*) och hipster triangel från tumblr!

What up sexy, liksom.

Kategori: Amanda

Har varit vid båten hela dagen, typ. Kom hem vid 3 :) Bara tog av pressningarna och tvättade av henne snabbt, synd att hon ligger nere i Nynäshamn! Tar sån tid att åka dit, om hon låg närmare kunde jag vara där nästan varje dag och putsa :) Sitter i min egen gjorda pyjamas och ska snart äta egen gjord hallon glass :D lawl, jag är så duktigt.

Fun!

Kategori: Antonia

Det gick toppen för broder min! 👍 så därför får ni en ur läcker bild på oss! 😝
Har varit på middag hos mammas och pappas gamla vänner som vi inte träffat sen melleniumskiftet, så jag kom inte ihåg dem alls då jag var 5 år när vi träffa de senast :P men de har fyra barn och de två stora Mark och Emilia var två roliga och trevliga personer! 👍 ska tydlige hälsa på dem i sommar på deras land ställe det blir nog great! Men nu ska jag sova och upp och träna imorgon bitti! 🏃👍💤😒😜😁😣😱😉 (mixed emotions)

Segt som sirap!

Kategori: Antonia

Ledsen att jag inte uppdaterat på ett tag men jag har bara legat hemma sjuk... Så har inte haft något kul att skriva om... De senaste dagarna har helt enkelt gått segt som sirap! 😒
Men idag var jag i stallet halv 8 för det har hållts tävlingar där idag! Jag var inte med men jag har varit tvungen att hålla koll på ricardo så att han höll sig lugn då hans hage är närmast banan 😝 som tur var så skötte han sig fint! ☺
Och nu är jag och resten av familjen på väg till min brorsas dans uppvisning! 😁
See you later!

Håll i hatten

Kategori: Amanda

Är i skolan, weho! Enligt H så gick mitt nationella ganska bra! Ska göra Engelska muntliga idag eftersom jag inte hann göra det igår :) Det kommer bli najs :) Inte det minsta nervös, haha. Min bild lärare kom fram och fota min arm, hade ritat på den igår. Så här är en bild på min arm!

14h man ba va?

Kategori: Amanda

Sov 14h inatt, missade House I ain't so happy 'bout it. Och jag spillande choklad sås på mina byxor igår! Och råkade riva pojkvännen över ögat :( Han tog min mobil och satte sig på mina armar *våldtäktskänsla* så det var lite rätt åt honom... Chillade hos honom till 18 ungefär då pappa hämtade mig och pojkvännen drog till träningen :)
(hans bild, vet inte vilka som är med i bilden..)

Hoppning!

Kategori: Antonia

OMG! Jag vad spontant med på en markarbetes lektion för Helena Schiller 😃 grymt kul, det var så länge sen, ni kan inte förstå hur mycket jag har saknat hoppningen! Vi hoppade typ 50 cm och Ricardo var super duktigt! Är riktigt nöjd med honom då det var typ 1 år sen vi hoppade flera hinder i följd! 😜
Ska försöka vara med varannan tisdag nu så vi kan komma upp i lite höjder igen!
Det bästa är ju att Ricardo nog tycker det är roligare än jag! 😊👍

På den svarta hästen (ricardo) jag (dåliga bilder...)
På den bruna Helena! 😁

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3198980/images/2012/pic_201817025.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3198980/images/2012/pic_201817025.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3198980/images/2012/pic_201817026.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3198980/images/2012/pic_201817026.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3198980/images/2012/pic_201817401.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3198980/images/2012/pic_201817410.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3198980/images/2012/pic_201817427.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3198980/images/2012/pic_201817428.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3198980/images/2012/pic_201817449.jpg" class="image">

Hoppning!

Kategori: Antonia

OMG! Jag vad spontant med på en markarbetes lektion för Helena Schiller 😃 grymt kul, det var så länge sen, ni kan inte förstå hur mycket jag har saknat hoppningen! Vi hoppade typ 50 cm och Ricardo var super duktigt! Är riktigt nöjd med honom då det var typ 1 år sen vi hoppade flera hinder i följd! 😜
Ska försöka vara med varannan tisdag nu så vi kan komma upp i lite höjder igen!
Det bästa är ju att Ricardo nog tycker det är roligare än jag! 😊👍

På den svarta hästen (ricardo) jag (dåliga bilder...)
På den bruna Helena! 😁

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3198980/images/2012/pic_201817025.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3198980/images/2012/pic_201817026.jpg" class="image">

Tre hjälpredor!

Kategori: Antonia

Hade extra hjälp i stallet idag! Har inget speciellt att säga så ni får bilder på mina tappra riddare! 😉👍

Back to normal!

Kategori: Antonia

Är så himla glad! För jag och min bästis min andra hälft! (ni kanske fattar vem jag menar?!) den andra tjejen som oxå bloggar här! ;) har haft lite gräl och typ inte snackat på flera månader nu, men idag prata vi och det visade sig att hon saknat mig lika mycket som jag saknat henne! Så nu är vi EN igen! Och det känns så bra! Känner mig äntligen hel!
Så lär er av detta och prata med er bästis direkt! För det är inte värt att det ska bli så här!! Men Amanda jag älskar dig!

LMFAO

Kategori: Amanda

Varit på konsert och sådär på Grönan och sen har jag väll bara chillat galet med lite kompisar, varit skit dålig på att blogga, hehe... Men tar igen det nu, typ :) titta en smiley, vad vänlig jag är! Typ.

Iallfall, LMFAO var gaaaalet! Så jävla värt väntan! Sen nästa onsdag är det ju Maskinen och någon vecka efter det är det MangeMakers och sen Timbuktu osv. Kommer bli grymt! Så på tisdagars jag in och köpa grön kort så jag får gratis inträde oavsett vilken tid jag kommer (efter 18 kostar det 190 ist för 95) så man kan dyka upp någon timme innan konserten och bara vandra igenom spärrarna :D

Har inte brytt mig ett skit om skolan i helgen så jag sitter och gör lite matte nu och läste om Almqvist på tåget ;) som om ni bryr er om mina studier liksom.

Här kommer glass som jag och pojkvännen åt idag, han åt ca 5-6 stycken + allt strössel och jag åt 3...

Cyklar 14 km!

Kategori: Antonia

I rock!!! 😜
Agnes cyklade bredvid
Mig när jag red så hon fota lite! 😁

Resultat!

Kategori: Antonia

Dom blev ju grymma! Och gott smaka dom ! 😏👍

Nalle puh muffins

Kategori: Antonia

Jag och Dromis bakar! :D får se hur resultatet blir dom är i ugnen just nu så vi dansar till melodifestivalen skivan undertiden! 👍😁

En ledig dag till?! :O

Kategori: Antonia

Det känns som det är söndag! Eftersom jag har haft så kul med Agnes 2 dagar i rad nu så går tiden på något konstigt, fort/långsamt sätt! Vet inte hur jag ska förklara men vi har gjort så "mycket" så det känns som flera dagar men det är det inte så tiden har ju gått långsamt fast ändå fort! 😝

Men fordringen i stallet flöt på men när mamma skulle hämta mig så kom hon inte, och jag väntade och väntade efter 45 min ringde jag och då visade det sig att hon hade glömt mig!! Tack för den mamma! Älskar dig oxå...😒

Vi hade premiär med grillning för i år på den nya grillen! ✌så gott! Grillat är ju det bästa!
Och Till efterrätt blev det mer jordgubbar och chokladbollar som ni ska få recept på imorrn! Dom innehåller inget socker så dom är betydligt mycket nyttigare än vanliga och jag tycker dom är extremt mycket godare än vanliga oxå!! Så kolla det imorgon!!!! 😘

Nyttigt..........

Kategori: Antonia

Frukost=smoothie! 👍
Lunch=jordgubbar och godis!
Hehe nyttig dag asså!
Men jag och Agnes cycklade faktiskt till Coop! Fett grymma vi är!! ✌måste bara säga att det jobbar några snyggingar där! 😏 Coop i enebyängen! 😉
Ska till stallet om någon timma och kvälls fodra åt Vilma! Känna lite extra pengar så där!! 😁

FILM TIPS!

Kategori: Antonia

Såg ikväll "crazy stupid love"! Helt galen!! På alla sätt och vis! Den hade typ allt från den snygga killen till de absolut värsta akeward moments! Så kolla den någon gång! Om ni vill skratta och gråta samtidigt! 😂❤

Dancing Squirrel

Kategori: Antonia

http://m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F&gl=SE#/watch?v=OJ28iueCS9Y


Kolla på det👆 jag och Agnes har bäst humor... typ! 😂

Idag har jag dåra varit med Agnes, vi har kollat på videon om och om igen ! 😝
Vi var på my one och jag köpte nya benskydd till Ricardo! Awesome! 👍
Sen köpte vi pulver choklad tårta, som vi bakade på kvällen xD riktigt gott faktis ! Vi har lyssnat på gamla låtar från när vi var små och dansat loss lika vackert som ekorren! Hahah
Nu väntar sängen på oss god natt alla ! 😘

Sill pruttar! Dagens hysteriska sanning!

Kategori: Antonia

Aahahaha! Mamma visade bilder från när hon var lite och ute på semester! Och så kom hon till Ryssland och så var det ett foto av en ubåt och pappa säger då: åhh Whisky!
Varav jag säger: Ehh nej ubåt!
Och då drar historien igång:
för ganska många år sen så var det en rysks ubåt i våra svenska vatten som gick på grund! Och det hette "whisky"
Och den hade inget i svenska vatten att göra! Så folk trodde att det fanns fler ryska ubåtar i våra vatten, och folk hörde saker från vattnet! Och typ "militären" och myndigheterna trodde alla att dom spionerade på Sverige!
Men för några år sen kom några forskare (som fick nobelpriset för sin upptäckt) fram till att ljuden man kunde höra var sill pruttar! Ahahahhhahahahah Sillar pruttar tydligen LJUDLIGT! 😂😂😂

Sommar feeling! ☀

Kategori: Antonia

Sitter ute i solen tsm Elsa och en stor Marabou daim! Som bara kostade 15 kr! 😄👍
Det börjar bli riktiga sommar känslor nu! Och det är typ 1 månad kvar till sommar lovet! 😱 haha shiiiit! 💩

Frukost tips!

Kategori: Antonia

Här har ni ett nyttigt och gott frukost tips!
Havregrynsgröt med rivet äpple, kanel och mjölk!
Det är riktigt gott! Och man får en bra start på morgonen! 👍

Galeeet!

Kategori: Antonia

Alla i stallet vart helt galna idag, uppe i varv och extra sköna! 😂 det slutade med att jag satt i ett hörn och dör av garv! 😝
Hästen var mindre roligt idag... Han var helt galet pigg! 😒
Men nu ska jag äta! Fattar inte jag är aldrig mätt! 😝

På gatan!

Kategori: Antonia

Man brukar ju säga på väg! Så jag säger på gatan bara för att! 😜 men jag står och väntar på bussen nu, det är bannemig första gången min första buss är i tid! Men nu står jag här och väntar så jag känna nog ingen tid ändå! 😝
Jag hoppade bara 1,25 m idag... Men vi hade inte tillräckligt med tid så att jag skulle kunna testa vidare...
Är på gatan till stallet nu, och tänkte rida ut i solen 😊☀

Nationella!

Kategori: Antonia

Har precis avklarat provet, och jag tror det gick bra! ☺👍 var inte så svårt som jag trodde!!
Just nu sitter man och gör ingenting! 😝 ska tagga till höjdhopp i eftermiddag! 😄 ska försöka slå, eller varjefall hålla mitt rekord på 130 sax! 😝 men jag har en förkylning på G så får se om kroppen orkar ta i ordentligt idag... Är tveksam..

Utslagen!

Kategori: Antonia

Har varit så trött idag! Inte konstigt haha! 😏 men det är därför uppdateringen har varit dålig från min sida idag...
Men jag har tragglat matte inför nationella imorrn...
Och cyklat 14 km idag! Till stallet och sedan hem, jag är grymt stolt! 👍
Och nu efter middagen fick jag lite extra sommar känsla med glass! 🍦

My medicine

Kategori: Amanda

Ska börja med att skriva att jag har en ny favorit låt som kommer vara sönderlyssnad imorgon (ja, jag lyssnar nästan 24/7 på musik även när jag sover spelas det musik..), My medicine av The Pretty Reckless och det steks bacon på undervåningen! Det är så goott! Fast bara knaperstekt bacon, haha! Har varit hos Lukas hela dagen, gick och la mig 3 eller något sånt igår, kom in 2 kanske. Vi var ute lite med hunden i det fina vädret och hon fick bada i havet, själva tyckte vi det var lite kallt, men hon plaskade glatt omkring, Hahah. Såg på film också som de två tjockisarna vi är! Men denna gång inget chips eller choklad, bara fanta och glass! 12 pack, jag tror vi åt upp alla :) Hans bror och broshans flickvän fick ingaa, lol. Men ska läsa lite innan middagen *utsvulten*
Chao
Måste bifoga 9GAG bilder på Supernatural, älskar serien! Och skådespelarna! Seriöst de är nästan för sköna, hahahah!

Kvällen

Kategori: Antonia

Efter h-es fantastiska konsert!
Bar det av till Desirée! :))
Var där en stund och åkte sedan till kvarnparken och kolla på brasan i riktig valbergsmässoafton anda! Sen träffa vi några kompisar vid en annan brasa och hade kul! ;)
Men god natt allesammans!

Stolt! Min bror sjunger! 😉